PRAKTIJK VOOR INTEGRATIEVE KINDERTHERAPIE               
 

Welkom op mijn site! Ik ben Anne en integratieve kindercoach-, en therapeut i.o.. Met kinderen werken is iets wat ik altijd al wilde. Ik werk momenteel ook nog in de gehandicaptenzorg en ervaar ook hier hoe belangrijk de aandacht voor kinderen is. Deze aandacht 1 op 1 aan een kind kunnen geven vind ik heel waardevol. Ik had besloten dat ik hier meer mee wilde gaan doen en ben begonnen aan een opleiding tot integratief kindertherapeut.

 

Ik volg de opleiding Integratieve Kindercoach/counseling en de Master kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat de visie mij heel erg aanspreekt: Ieder kind is uniek en zijn of haar vraag is leidend waardoor elk kind zijn of haar eigen aanpak verdient.

 

Elk kind verdient het tenslotte om het gelukkigste kind op aarde te zijn en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.